uFeel.me
Писмо до теб (2)
Автор: svetletyy,  20 септември 2010 г. в 12:13 ч.
прочити: 564

  Сигурно ти е странно, че ти пиша това писмо, защото аз бях причината за нашата раздяла, но сега осъзнах, че не мога да живея без теб! Надявам се, че не е късно! Надявам се, че още никой не ме е заместил, че все пак пазиш и хубави спомени от нашата връзка! Зная, че много те нараних! Любов моя, ще съумееш ли да ми простиш? Ще падна в краката ти! Ще изпълня всяко твое желание! Наистина, не зная какво ме накара да взема това глупаво решение да се разделим, да се държа толкова гадно с теб, така да те нараня! Но сега ще се боря с всички сили за твоята любов!

  Моля те помисли – аз за първи път в живота си съм сигурна в чувствата си – Обичам те!

  Върни се при мен! Имам нужда от теб! ♥

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me