uFeel.me
Писмо до себе си
Автор: kalliq,  10 декември 2009 г. в 10:28 ч.
прочити: 477

Липсваш ми, както никой не ми е липсвал. Щастлив ли сега? Ти сам поиска да се разделим. При нея пак ще се завърнеш, за да се кълнеш в любовта. Щастлив ли си? Навярно ще ми кажеш \"да\".


Липсваш ми....!?! Защо ли? Защо се чувствам като употребено, ненужно дръвче, което доскоро е било в пещта и е подклаждало огъня. Мислиш ли, че това е било само временно, щракнеш и нищо ... всичко е отминало, дали?


Защо? Защо започнахме всичко, от самота ли или ей така да пробваме как е? Не биваше да си играем със съдбата, защото тя ни го върна тъпкано.


Обичаш ли я?Чувствам че полудявам, не мога без да мисля за теб, знам че и ти от време навреме го правиш.


Липсваш ми...........

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me