uFeel.me
Пътници ...
Автор: coldy_girl,  21 август 2008 г. в 01:32 ч.
прочити: 455

Вървя по пътя на живота..

Падам и ставам... По поетият път, намирам сили да продължавам... Да продължавам, но вече без теб... Сама...

Зная, че е трудно . Зная, че след като съм била с теб, трудно ще свикна да се боря пак сама с всичко - та нали ти беше до мен и в добро, и в лошо... Караше ме да се усмихвам на живота... Бършеше сълзите ми в моменти на слабост...

Боли ме, че поехме по различни пътища сега, но така животът ни отреди... Той направи избора си, от който ние с теб така се страхувахме... Страхливци сме... Страхливци, които не намериха сили да му се противопоставят...

Страхливци, които знаеха колко трудно ще им е един без друг и въпреки това, всеки реши да се прави на смел и да поеме с високо вдигната глава по новия път...

Не! Няма да плача!.. Недей и ти! Няма смисъл... На това кръстовище пътищата ни се разминаха и едва ли скоро пак ще се пресекат... Някой ден... някъде там - в неизвестното, може би да... НО сега - не...

Обичам те... Бъди щастлив, пътнико ! :) А аз... мен не ме мисли:

Аз вървя по пътя на живота... Падам и ставам... По поетият път, намирам сили да продължавам... Да продължавам... Сама...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me