uFeel.me
Парфюм
Автор: suleimo,  28 септември 2012 г. в 06:41 ч.
прочити: 741
Здравейте! Няма да си пиша името, защото в моят град всички ще ме разпознаят. На 29 години съм. До скоро живеех на ръба, буквално. Обичам бързите коли и бързите жени. Всеки ден с различна. Сами ми се лепят. Не мога да се оженя за местно момиче, носи ми се славата на луда глава. Е... добихте представа. 
Та една късна вечер мернах във Фейса снимка на жена. Приличаше на ядосана италианка, с кърпа на главата и ръце на кръста. Запознахме се и се започна едно писане. Почувствах, че мога да и доверя всичко, за жените, \" работата ми\" , за мечтите ми. Не ме съдеше, не ме съветваше, имах за първи път пълно доверие на някой. Усещах се как започвам да очаквам с нетърпение нашите виртуални срещи. Отказваше видеовръзка. Исках да чуя гласът и, за да се уверя, че е истинска. И това не можело. За нея знаех само, че е щастливо омъжена и че, любимият и парфюм е Уйкенд Бърбъри. Нищо друго. Нито истинското и име, нито града, нито къде работи. Един месец бясно писане и после внезапно изчезна, тотално се заличи. Аз, който никога не съм се влюбвал, по-скоро се пазех от това, в един миг загубих сън, заради жена, която не съм имал, дори не съм виждал. Исках да науча тайната на щастието и, което буквално ме заливаше от нея. Купих си парфюма и. Пръсках възглавницата си вечер и усещах присъствието и, виждах усмивката и. Спал съм с жена само, защото ухаеше на този парфюм. Луд копнеж ме мъчи, хора! Помогнете! Ако някой я разпознава, кажете и, че ми липсва до болка.


Дани Сулакова Suleimo

28.09.2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me