uFeel.me
Обичам те така
Автор: patchwork,  3 юли 2011 г. в 17:06 ч.
прочити: 380
Очите ти са пълни със сълзи и някак в тази твоя тъга аз виждам малката искрица прошка, знам че те раних и оскверних честната ти дума. Прости ми мила моя за думите ми тежки, за болката горчива и за обещаната луна в нозете твой, не можах да ти я подаря. Нито нея нито мечтите, който споделяше с мен, мога да ти дам само едно тяло и душа, защото колкото и беден да съм любовта ми е безценна и тъй искрена към теб. Мразя се за всяка твоя сълза и за всяка болка в гърдите твой причинена ти от мен, мразя се за това че никога не ще мога да ти кажа всички тези думи, защото не искам отново да те огорча. Затвори очи и брой до десет, после ги отвори, ще съм заминал тъй както съм дошъл, и никога няма да посегна отново над твоята съдба. Прости ми мила, че те обичам така.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me