uFeel.me
Неизпратено
Автор: sandraaleksieva,  30 декември 2012 г. в 13:51 ч.
прочити: 397
Иска ми се да можех да ти напиша писмо. И в него да ти кажа, че си представям как спиш точно до мен, а аз те наблюдавам. Галя те съвсем нежно, без да те будя, радвам се на дългите ти мигли, на черната ти коса и ръцете ти...

Но всичко това ще е лъжа. Изобщо не си представям какво би било да те наблюдавам как спиш. Представям си как винаги наболата ти брада се допира до вътрешната страна на бедрата ми, дразни ме и ме побърква. Представям си как боде по нежната ми кожа, а аз дишам учестено... Представям си как четеш тези редове и пулсът ти се ускорява. 

Представям си как това писмо не е неизпратено.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me