uFeel.me
Небе и Земя (Heaven and Earth)
Автор: leonardo,  20 май 2009 г. в 21:52 ч.
прочити: 329
„I would always be in-between, south, north, east, west, peace, war, Vietnam, America. 
It is my fait to be in-between Heaven & Earth.”
(Le Ly, „Heaven and Earth” by Oliver Stone, 1993)

Ти винаги ще бъдеш между. Между старото и новото. Между честното и нечестното. Между истината и лъжата. Между себе си и другите. Между детето си и другия. Между егоизма и човечността. Между парите и живота. Между мечтите и реалността. Между искането и моженето. Между отговорността и безотговорността. Между възпитанието и греха. Между греха и светостта. Между Бога и дявола. Между Рая и Ада. Между вчера и днес. Между днес и утре. Между миналото и бъдещето. Между това, което искаше да бъдеш и това, в което сама се превърна. На крачка от сбъднатата мечта. На една ръка разстояние от всичко, което човек може да помечтава.
Трудно е това място. Не искаш да си сама. Не можеш сама. Не и без мост навън. Не и без брод към светлината. Искаш да ме повлечеш със себе си. Но не можеш. Виждам те. Виждам какво правиш. Това не съм аз. Няма и да бъда. Не можеш да ме имаш за това. Аз нямам нужда от два бряга. Достатъчно ми е да съм един, който намира другия. 

19-20.05.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me