uFeel.me
Не съм готова...
Автор: Liubomira,  18 октомври 2010 г. в 05:25 ч.
прочити: 394

 Не съм готова отново да обичам. Не съм готова да споделя живота си с теб. Не съм готова в теб да се вричам. Не съм готова да бъда твоята любов.

 Не съм готова отново да превърна в огнище топло моето малко сърце. Не съм готова с косите си да те обгърна. Не съм готова нежно да те галя през деня. Не съм готова в очите ми да свети чистата искра на любовта.
 

 Не съм готова от слънцето да взема жарка светлина за през нощта. Не съм готова с най - хубавите думи да наричам любовта си всеки ден и час. Не съм готова за теб да умирам и да се раждам отново за теб.

 Не съм готова отново да повярвам в себе си, в теб или в любовта. Не съм готова на всичко, за да те имам. А ти готов ли си да ме чакаш? Или отдавна си разбрал това? 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me