uFeel.me
Научи ме да...
Автор: leonardo,  14 май 2009 г. в 16:41 ч.
прочити: 555
Научи ме да правя това. 
Да мога да лъжа, когато си искам.
Да мога да си затварям очите, когато някой има нужда от помощ.
Да правя повече за чуждите хора, отколкото за семейството си.
Да крия тайни от най-близките си хора.
Да гледам детето си в очите и да играя театър пред него. Лъжовен.
Да лъжа родителите си. И да крия от тях лъжите си.
Да гледам едностранно на нещата. И да обвинявам друг, ако нещо не ми изнася. 
Да обвинявам без причина.
Да бъда егоист.
Да изневерявам.
Да правя скандали.
Да обиждам.
Да псувам.

Може и да не си добър учител. Но добре се справяш с всичко това. Научи ме.

И после ме научи да спя спокойно.


14.05.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me