uFeel.me
На .. някой
Автор: coldy_girl,  21 август 2008 г. в 00:33 ч.
прочити: 510




на *****

Обичах те...Даже много те обичах ... Навярно не можеш да си представиш какво означаваше ти за мен ...

Сега седя сама и допушвам последната цигара ... Може би ще е по-добре да я оставя да догори, точно така както остави ти да догори любовта ... Тъжно е, но е факт - любовта я няма вече... и ме боли... Боли ме, че те обичах, а ти не ме разбра или не искаше да ме разбереш ... Очите ти бяха затворени, ушите ти бяха запушени, сетивата ти бяха притъпени и ти остана в неведение за всички сигнали, които ти изпращах. Тогава ти не ми обърна внимание...

Не го прави и сега ... Вече е късно ... Твърде късно... Ти си част от моето минало...Минало, в което ти ми се подигра... Подигра се на чувствата ми, на желанията; на всичко, което исках да ти дам, а ти не ми позволи... Тогава избра НЕЯ!!! ... И какво ти даде тя ?!? ... Накара те да страдаш, така както ти накара мен ...

Обичам те, но с любовта си към теб аз стигнах до дъното. Сега искам да изплувам на повърхността, да се кача на друг влак... Независимо за къде, без значение с кого. В крайна сметка това е животът... Пътищата ни се преплитат и после се разминават... Не се обръщай сега към мен ... Вече е твърде късно ... Изпусна влака на щастието с мен...

Обичах те...  и може би още те обичам някъде дълбоко в мен... Но ще те забравя ... направи го и ти !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me