uFeel.me
Мъж без характер
Автор: Liubomira,  8 декември 2010 г. в 18:09 ч.
прочити: 342
Ти си мъж без никакъв характер. Как искаш да те обичам? Не казвай, че ти ме обичаш, защото това твоето не може да се нарече обич. Помисли си дали наистина можеш да обичаш. Можеш, ама друг път. Ти умираш от с трах всеки ден. Ти си страхливец. Пък дори и мъж да си... Не си за мен. Ти какво си мислиш? Че това е любов? Ако е така - нека да гори, нека да ме изпепели.

 Мъж без характер си. А аз не се задоволявам с това. Искам в теб да видя много повече от това. Горчива ми е твоята любов. Имаш ли представа колко много? Това нашето е любов на дребно и душите ни са също дребни. Можеш ли да ме обичаш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me