uFeel.me
Любовта в три минути
Автор: sandraaleksieva,  13 януари 2013 г. в 02:39 ч.
прочити: 609

Ако имах само три минути време, в което да ти кажа всичко, което искам...

Щях да ти споделя кое е последното, за което се помолих. Не беше ти. Не се моля да бъда твоя, нито ти мой. Обичам те твърде честно и чисто, за да мога да поема отговорността за твоето щастие. Искам вътрешната ти хармония и удовлетворение прекалено силно, за да проявявам егоизма на нуждата да бъда до теб.

Помолих се да имам възможността да дам най-красивото от себе си на теб. Да имам времето, шанса и силата да ти подаря най-съвършеното от себе си и ти да усетиш енергията ми. Да те зарежда и да те кара да се усмихваш леко всеки път, когато погледнеш в очите ми и разпознаеш ентусиазма, с който създавам всичко наше.

Помолих се отношенията ни винаги да са така светли и да носят топлина. Помолих се никога да не те разочаровам и ти да бъдеш истински щастлив. Помолих се в душата ми да продължава да звучи тих джаз всеки миг, когато си наоколо. Помолих се да не те загубя. Не искам близостта ти за един живот, искам я за по-траен и смислен период от една човешка съдба.

Помолих се да те обичам все така – с душевност на дете. Невинно и без егоизъм. Светло. Безгранично. Както заслужаваш.

Помолих се...

2013 

P.S.: Bob Acri - Sleep Away 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me