uFeel.me
Как желая...
Автор: Liubomira,  17 март 2011 г. в 11:02 ч.
прочити: 417
 Как желая да бъде лято и да облека новата си рокля. И с високото токче... Ммм... Красота! Не трябва да забравям и маската за Новата Аз!

 Нека бъде нощ. Нека за теб да забравя. Нека забравя за всяко зло. Поне за един ден. Нека намеря твоя заместител. О, да. Мисля, че вече го намерих. Тогава знам, че ще молиш за капка внимание. Но, уви... Друг ще получи моята любов. Било е това, което е било. Вече няма да го има. Не мога да чакам все теб да ме повикаш.

Както бях през това време аз за теб? Едно малко разнообразие в любовта. Знам, че без мен ще си по-добре. Цялото ми тяло ти показваше във всяка секунда, че те иска и ти си вдигна гарда. Е, сега си тръгвам. Запази си достойнството за себе си.

 Знаеш ли как ги обичам мъжете от твоя тип? Мога да говоря и говоря, и говоря... Но нека другата продължи. Разписах се в твоята книга!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me