uFeel.me
Как може
Автор: Liubomira,  25 декември 2010 г. в 15:28 ч.
прочити: 384
Как може да има хора в света, които грам да не уважават себе си? Хубаво... Нека да нямат самоуважение, но поне да уважават тези, които дават всичко за тях. Такава неблагодарност ме дразни много. Представи си, човече... Жена си... Раждаш две деца... Мъжът ти те оставя сама с болките и децата. Отиваш в Чужбина да работиш, за да снабдиш всичките им нужди. Дъщеря ти става студентка. Последна година е... Всеки месец плащаш ток, вода, телефон, училище, джобни... И на края какво? Да чуеш: \"Ако не ме беше раждала - нямаше да се оплаквам!\". Представи си каква картинка само. И очакваш от това дете да те гледа на стари години? Оу, Боже... Та окото му няма да трепне, дори. Защото си му посветил живота си. Защото си му дал гарсониера, а не палат. Защото си му дал компютър, а не лаптоп. Какъв живот само!

 Човек, пълен с комплекси... Човек без характер... Това е за мен той.

 Това е така, защото не е лишена от нищо. Ако беше инвалид, щеше да разбере какво е живота... Бе, не може човек на 23 години, който един лев не е изкарал да разправя, че бедните деца не трябва да се раждат... Или... Как беше точно... \"Бедните хора деца не трябва да раждат.\" Оу, ай да спря, че ще скъсам тетрадката.

 А-а-ама от къде го вади това самочувствие?!? Дето не е изкарала нищо и нищо не е постигнала в тоя живот. Ха - ха....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me