uFeel.me
Изпитвам страх
Автор: Liubomira,  18 октомври 2010 г. в 05:45 ч.
прочити: 425
 Ей, не е виновна нощта за това, че има такава студенина. Обвинявам себе си, защото те чакам като огън да ме стоплиш. Не е виновна за това, но е виновна, защото не издържам повече да те искам. Виновна е, заради това, че тихо умирам в нея. Умирам бавно в нощта, а ти къде си? Теб те няма никъде.

 Мога да се правя на силна, но - не, не съм. Изпитвам страх. Не ме оставяй сама. Изпитвам страх. Защо не ми дадеш още малко време? Изпитвам страх, защото не искаш да ме подържиш още малко при себе си и да бъда жива. Ти си моята светлина... А аз от тъмнината изпитвам страх. Изпитвам страх, а с твоята целувка ще ме излекуваш. Боже мой, изпитвам страх, но го обичам.

 Ей, не е виновна нощта за това, че не си тръгва и все при мен седи. Не е виновна и сълзицата, която се стича по моето лице. Единствената вина, която виждам сега е в моето сърце заради това, че не спира да повтаря: \"Обичам те!\". То вече не издържа. Попита ме на колко части е сърцето ми и аз казах в онази нощ на 18 Октомври 2010, че е на две части. Чупи се, чупи се заради теб. Чупи се на две, защото бързаш и не даваш време, а аз усещам как се отдалечаваме един от друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me