uFeel.me
Има ли значение?
Автор: dizel4eto__f,  7 август 2011 г. в 15:55 ч.
прочити: 424
Има ли значение, че ме обичаш? Има ли значение, че пазиш всичко мое? Има ли смисъл всеки път да преобръщаме живота си отново и отново? Среща, трепет нов, раздяла... и отново чакане! Има ли смисъл ми кажи? Знам... обичаш ме! И какво от това? На мен не можеш да дадеш нищо. А на нея? На нея... да! Вярно, че няма да е съвсем истинско понеже още обичаш И мен, но все пак й го даваш. Какво от това, че всяка снимка от която се показвам те подлудява ?! А нима не са малко? Ще имаш други спомени запечатани в снимки. Вълнуващи, щастливи... слънчеви, но още ще пазиш овехтелият ми образ в някой мръсен шкаф. Ще се надяваш праха, който ме покрива да успее да заличи образа ми и в сърцето ти. Ще се молиш паяжината, която е \"вързала\" ръцете ми да не ги пуска никога, защото ако това се случи... ти пръв ще протегнеш ръка към мен. И какво като сега не си сам? Нима това те кара да ме обичаш по-малко?! Казвай на нея \"обичам те\". Тя може би има нужда от думи. На мен ми стига само да потъна  очите ти и да получа всички отговори.  Няма смисъл нито да говориш, нито да крещиш... нито да се молиш, или да тъжиш. Аз виждам когато ме обичаш. Виждам също, че се опитваш да се бориш с тази любов. Обсипвай я с цветя всеки ден. Може би иска да й докажеш любовта си. Аз не искам нищо. Всичко, което сме могли...сме си дали. Оставаше ни само да го опазим. А не можахме. И какво от това?! Нима света свършва с мен, или с теб? Разбира се, че не. Истината е, че ще бъде безкрайно нов и променен и различен от това, за което сме си мечтали, но все пак продължава да се върти. За мен в една посока... за теб в друга. С моята любов, или без нея... продължаваш напред. С теб или без теб трябва да изтрия сълзите и да се науча да се смея отново. Какво то това, че сега боли?! 
П.С. Пусни някого да си отиде и ако той се върне значи истински те обича.
Аз се върнах.
И какво се промени?
Промених се аз... също и ТИ !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me