uFeel.me
31 Юли 2011 - Дневниче, как да му кажа, че го обичам?
Автор: Liubomira,  7 август 2011 г. в 10:08 ч.
прочити: 575

   Как така дойде в живота ми без да го видя? Какво прави тази любов с мен? Какво съм за него в петия ден без да се видим? Как да скрия нашите две срещи? Защо? Ако е щастлив нека го каже. От преди няколко дни знам, че светът се е променил завинаги. А аз винаги ще го обичам така, дори и да не е мой. Как да му кажа, че го обичам? Как да изкрещя, че мечтите ми са свързани с него? Как да му кажа, че умирам от любов? Не мога да излъжа сърцето си. Какво прави? Защо вече ми липсва? Къде ще отиде, когато свърши деня?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me