uFeel.me
30 Юли 2011 - Дневниче, ето го четвъртия ден без да го видя, но моите устни го чакат!
Автор: Liubomira,  2 август 2011 г. в 19:13 ч.
прочити: 372

   Търся го. Когато се чувствам тъжна... Когато ми е нужен някой... Нека той бъде с мен. Нека бъде тук. Когато изгарям от желание да слея тялото си с друг... Когато отвътре всичко ме изгаря... Искам да знам, че той е с мен. Когато открия, че имам желания... Когато се отегча от всички... Когато почувствам, че ми е студено... Той да бъде с мен! Когато се изморя да съм все сред нищото... Устните ми ще го чакат. Дали мога да разчитам на него? Когато имам нужда от някой, ако извикам името му, той ще дойде ли? Ще бъде ли мой?! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me