uFeel.me
29 Юли - Дневниче, как да му докажа?
Автор: Liubomira,  2 август 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 398

   Искам да разбере, че не искам нищо да променям в него. За мен не е важно
дали е пълен или слаб,
защото аз също не съм перфектна. Знам само, че го харесвам такъв, какъвто е. Сърцето няма лице. И му обещавам, че нашето нещо никога няма да свърши, ако той не пожелае друга. Любовта живее в душата ми. Моето желание е нищо в нега да не се променя. И... Моля се на Господ и му благодаря за това, че имам завършено сърце. Дано не се промени. Е, няма никой съвършен в любовта! Не ме интересува дори цветът на кожата му. Нека ме погледне добре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me