uFeel.me
28 Юли - Дневниче, ето го втория ден без да го видя!
Автор: Liubomira,  1 август 2011 г. в 09:55 ч.
прочити: 324

   Имам чувството, че той не мисли сериозно на мен, че иска просто да се възползва от мен и после да ме напусне. Заради това все ми повтаря да не бързам с решенията си, за да не остана разочарована. Той това не иска. А аз жадувам за толкова много неща, че покой нямам. Понякога дори си мисля, че ме мрази и не иска да ме вижда повече. Но изведнъж всичко се промени. Обади ми се днес и ми каза, че има нужда от мен. Всичко стана красиво, но се страхувам, защото го обичам повече. Ще бъде Ад, ако продължавам така да му се разкривам, а той реши да сложи край някой ден. Не знам тогава какво би се случило. Сърцето ми няма да може да го понесе и, ако сега спира, когато го видя - тогава ще спре завинаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me