uFeel.me
27 Юли 2011 - Дневниче, ето го първия ден без да го видя!
Автор: Liubomira,  1 август 2011 г. в 09:50 ч.
прочити: 338

   Господи, та той има всичко, за което някога съм мечтала. Той е момчето, което търсех. Той е тази искра, която кара кожата ми да гори. Той е подаръкът, който толкова дълго чаках след така неуспешния ми брак. Дойде тогава, когато мислех, че повече няма да се влюбя отново. За любовта на него, обаче, сме две. Сигурно и повече, но знам, че има приятелка, която твърди, че не обича. Иска ми се да знам, че желае мен и си играе с нея. И въпреки това ще опитам да се боря за него. Когато сме заедно, се чувствам като истинска жена. А аз му давам всичко, което знам - моето бъдеще, минало и настояще. Умее да ме разбира. Всяка негова целувка е с вкус на мед.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me