uFeel.me
26 Юли 2011 - Дневниче, кажи му да дойде с мен!
Автор: Liubomira,  28 юли 2011 г. в 18:01 ч.
прочити: 374

   Когато днес се видяхме, имахме най-много 20 минути, но за мен бяха 2 секунди. Исках да се приближи до мен, да ме прегърне, да се усмихва отново и отново. Исках да ми направи удоволствие в този следобед, защото не се знаеше кога отново ще се видим. Дали всичко ще свърши до тук? Къде ли ще ходи? Ще ме чака ли да се върна? Аз искам да бъда с него и да му подарявам нежността си, да го целувам, да гледам очите му. И мисля, че дойде времето, в което да се разделя със сърцето си. Толкова малко време имаме, а искам да си поговорим за много неща. Също и да поиграем на една игра, в която да бъда неговата принцеса. Ще го направи ли заради мен? Където и да ходи - ще се връща ли след това при мен? Няма място, което да ме накара да забравя времето, в което бяхме заедно. И не искам да си тръгва от мен, защото винаги ще има нещо, което да искам да му разкажа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me