uFeel.me
Велико Търново-07.09.2009г.
Автор: pipito__,  7 септември 2009 г. в 19:03 ч.
прочити: 329

 И тогава написах "Есен" в "Гуугъл". Денят наближаваше, моментът беше близо - всички знаехме, че този ден ще настъпи - "ПЪРВИЯТ ЕСЕНЕН ДЕН". Дори тайничко всеки един от нас се питаше... " Дали този ден не беше, именно днешния седми Септември. Жегата бе пропита с хлад, а листата падаха от дърветата като убити. Във всичкото това сиво денонощие срещах и една голяма, пардон,  ДВЕ  големи светлини. Големи светлини, които замъгляваха, иначе тъй мрачния Ни следобед.



   "-А,...?" следобед ли е или вечер?" - зачудваш се за в миг.



    Виждах как се появяваха нови и нови животи, на места които бяха пусти допреди часове. Например днес видях разцъфнала градинска петуния ( ако не ме лъже паметта, така се казваше; ) в до скоро пресъхнал та ни градинска площ. Прелест!



Дърветата се радваха на прохладата. Въздуха е като планински почти.                  (to be continued)



Създадено на ‘HELLO’ –> dr. DRE feat. ICE CUBE .



 



 



П.Маринова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me