uFeel.me
Преглед на печата - 28, 29 и 31 март 2011
Автор: CAMCOH,  31 март 2011 г. в 20:19 ч.
прочити: 500
28.03.2011.

Костенурка подпали жилище в Ню Йорк – тия костенурки-нинджа много отмъстителни били, бе...
Бабата на Тутанкамон имала брадавица – е само мумия на брадавица не бях виждал!
Секретарка в училище стана порнозвезда – охаа, искам пак в първи клас!!!
Китайска овца роди куче – това да не е оная овца от филма „Граница“, дето след филма мина границата?
Евгени Минчев си купувал бельо с Бербатов – ааа, затова ли Бербо не играе в националния? Зает е, значи...


29.03.2011.

Девственица се пуска на търг в Белгия – това добре. А гаранция има ли?
Раздават презервативи на първолаци – екстра. С тия темпове – да им предвидят и по едно бастунче и чине.
Скиор събуди мечка от зимен сън в Швеция – леле, добре, че е бил на ски...
Котките не обичали мъжете – ми... все ми е тая, аз с котки не спя.
Сгащиха 40 пияни питона на летище в Индонезия – готино: „сгащиха“ – явно са ги хванали за гащите... И що са ги сгащили на летище – да не би да са летяли с непозволена скорост в нетрезво състояние?!
103-годишен янки кара колело – ето така се протестира срещу високите цени на горивата!


31.03.2011.

Руски учен има котка с пет уши – Да, порода Чернобилска дъгоцветна.
На 32 жените започват да говорят като майките си – т.е. с точилката ли? Сигурно. А преди това като бащите си ли говорят? Или това не е 32 години, а на 32-рата водка...? Вервайте ми, на 32 водки мога да говоря като когото поискате! (Ако още съм жив, разбира се.)
Британските крави минаха на диета – интересно, сигурно са отказали месото... Абе „луди крави“, какво искаш.
12-годишна холандка роди насред училищен излет – това новина ли е? Тук отдавна сме под тази граница... :(
Бръшлян свали цената на къща с 230 000 лири – ехааа, точно това чаках...
Хлябът убива сексуалното желание – аха, сега вече разбрах новината за британските крави от по-горе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me