uFeel.me
Преглед на печата: 22, 23 и 30 март и 01 април 2011
Автор: CAMCOH,  2 април 2011 г. в 13:05 ч.
прочити: 505
22.03.2011.

Бобър сади чушки в Исперих - и при това - без да е кандидатствал по Сапард.
Румънска силиконка влиза в затвора заради циците си - тия много буквално са възприели израза секс-\"бомба\"
Англичани направиха торта, от която се отслабва - сигурно е на водна основа.
Яжте пържоли за кротко бебе - вече и правенето на бебета поскъпна...
От порното се кретенясва - и нищо ми няма, и нищо ми няма, и нищо ми няма...
Луд хвърчи с вентилатор, вземат го за НЛО - ама той си има име - казва се Карлсон, мили ми журналисти.


23.03.2011.

2-годишен вади СРС срещу лелка в ясла - браво, Цецо, службите ни добре работят, имат агенти от всички възрасти!
Сглобиха лимузина от четири  трабанта, има и плазма - браво, още 2-3 трабанта и климатик ще има.
Секс кукла забременя в Холандия - наистина ли е забременяла, или просто вече се е препълнила?! Блях!
Лейди Гага оплешивява навсякъде - едва ли е проблем - те жените иначе за обезкосмяване пари дават.
Сурикат ака шоколад в Белгия - това и аз го мога, искате ли да опитате?


30.03.2011.

Създадоха маникюр от 10-каратови диаманти - дотук - добре. Следва да създадат и пръсти, ръце и накрая - човек.
Модата поражда омраза между половете - ами... да, не обичам жени да ми носят дрехите.
Родопчанин сгащи луд в обора, любил кравата му - е по-добре е, отколкото да го беше сгащил в спалнята с жена му. Или със самия него...
Заснеха Снежния човек Йети в САЩ - сигурно е отишъл да си вади задграничен паспорт.
Произведоха долни гащи с перка, летят - а... перката може ли да произвежда насочено движение на въздух... ако мога така да се изразя?

01.04.2011.

Правят екоколи от банани и ананаси – чудесно, ще си взема една да си карам из хола. А за градско има ли от кюфтета и шопска?
Жените предпочитат домашните любимци пред мъжете – иха-а-а, отивам да си взема камерата.
Продадоха любовно писмо от ХІХ век за $150 000 – ясно, значи ще напиша завещание във вид на любовно писмо.
Арнолд Шварценегер става анимационен герой – а анимационните герои отиват на фитнес.
4-годишно китайче тежи 62 кила – да, от тях 50 кила са ориз. Тия явно са преборили проблема с недохранването.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me