uFeel.me
Преглед на печата - 06.04.2011.
Автор: CAMCOH,  10 април 2011 г. в 20:21 ч.
прочити: 501
Разхождат гущери на каишки в Пловдив - евалата, майна, това е за да ви отиват на часовниците с каишка от крокодилска кожа и на тениските Лакост ли?

Конфискуфаха кола от чисто злато - сигурно за неплатени данъци... Каква ли й е данъчната оценка на тази?

Новозеландци пуснаха бира За закуска - тия май са открили топлата вода... Не са ли чували най-известния махмурлийски лаф \"клин клин избива\"?!

4000 руски бабушки завладяват интернет - наричат се Катюши... пардон - Бабуши.

Китаец пише с 43 части на тялото си - а с останалите 2 части прочита написаното...

Мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди - сигурно това е интервалът между всеки 2 акта... А за нещо друго мислят ли мъжете изобщо?

Най-скъпото жилище в света е в Манхатън - 8,3 кв. м за 700 долара на месец - сигурно е на Васко Кеца, който най-сетне е заживял \"в собствена боксониера\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me