uFeel.me
Преглед на печата: 04 и 05 април 2011
Автор: CAMCOH,  6 април 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 496
04.04.2011.

Мастурбацията лекува разширени вени - ааа, аха - ясно, значи има епидемия...

30% от жените страдат след секс - от какво, че няма втори път ли?

Първите скали в Слънчевата система били като захарен памук - а звездите били като пуканки, пък Слънцето било като близалка - съвсем като в Луна-парк. И оттам идва името на Луната впоследствие.

Шотландка прави хороскопи на домашни любимци - това и аз го мога. Най-обичам да правя хороскопи на прасета, телета, агнета, пилета, риби. Вярно, че малко си приличат хороскопите, ама...


05.04.2011

Британски крави дават човешко мляко - не, не са крави, просто на запад от Прага жените приличат на крави...

Най-сексапилните жени са миньончета - както е казал народът: \"Вземи си голяма жена за парад, малка - за креват\".

Порноверсия на Уикилийкс взриви нета - да, да не би да се казва Facefuck? (Всяка прилика с действителни социални мрежи е напълно нарочна!)

Въвеждат данък за пушачи и дебелани в Аризона - е как така, а за дебеланковци няма ли данък? Що за дискриминация?! И ако пушиш и си дебела - ползваш ли отстъпка от данъка?

НЛО кръжи над Фукушима - хм... на хората там им е достатъчно тежко, за да се гъбаркат с тяхната трагедия... А над Белене кръжи една чавка и пие мозъците на журналистите...

---------------------
П.П. Като гледам заглавията, като се стопли времето на журналистите само секс им е в главата... Ако изобщо има нещо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me