uFeel.me
Зов във ноща
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 20:05 ч.
прочити: 237

Има нещо там в мрака,

което ме накара да бъда такава,

не, не самия мрак,

а твоята енергия,

чувствам я как пулсира в цялото ти същество,

иска да бъде моя завинаги!

Не, скъпи, не съм мрака,

той е мой съучастник в това престъпление!

Ще дойда за теб,

никой друг няма да ме почуства,

никой не ще ти помогне..

Ти сам пожела да видиш другото ми лице,

искаше да научиш другото ми име..!

Ти ме зовеше,

аз дойдох-

няма връщане назад..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me