uFeel.me
Зимна печка
Автор: fifi,  8 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 327
Дойде ли пролетта я прибираме.
Сещаме се за нея, когато есента ни връхлети и студени ветрове повеят...

За някои хора „приятелството” е като зимната печка...
Идват, когато им стане студено, останали сами...
Отиват си, когато се сгреят...

Не искам да съм ти зимната печка...
Сбогом обич моя, ти загаси пламъкът в мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me