uFeel.me
Времето не прощава
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 19:51 ч.
прочити: 273

Запази усмивката на лицето си,

запази щастието в сърцето си,

живот твърде кратък е,

живей сега, не го оставяй за после!

Мечтай,

стреми се,

бори се,

продължавай да държиш ръката ми,

никога не я изпускай!

Времето се изплъзва

като пясък между пръстите...

Продължавай да блестиш,

никога не угасвай!

Няма място за съжаления,

продължавай да вървиш,

няма време за сълзи,

не поглеждай назад!

Намери това,

което търсиш

и бъди щастлив,

защото днес сме тук,

но утре...?

Бъди истински,

няма време за преструвки.

Поеми дъх и разпери криле,

никой не ще може да те спре!

Часовникът тиктака,

отброявайки доброто и злото.

Не спирай,

остави своята следа,

може би някой ще те последва!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me