uFeel.me
Вечна
Автор: AngelTears,  3 януари 2012 г. в 11:31 ч.
прочити: 253
               Лице в лице с Нея,
поглеждам пътя пред себе си,
не, не искам да кажа \"Сбогом\"!
         Държа се за спомена,
за мястото където си ти сега,
не, не искам да кажа \"Сбогом\"
              моля те, върни ме,
пътя ми не може да е към края си!
                  Всичко казано,
              всичко изживяно,
        ме връща на мястото,
           където си ти сега...
                        Моля те,
не сваляй очи от нощното небе,
изчакай нашата звезда да се възпламени,
защото тогава ще се преродя
и ще се върна при теб...!


(23.12.2011 - Аделина Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me