uFeel.me
Тогава
Автор: MaMyHKa,  21 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 306
Това е нещо много старо мое, което днес изнамерих... Не е много добро, ама....

----------------

Когато имаш мечти, а нямаш воля да ги постигнеш. Когато имаш мечти, а те са само фантазия. Когато знаеш, че някой очаква нещо от теб, а ти не можеш да го направиш. Да виждаш разочарованието в очите на хората, в очите на тези, които обичаш... Да ги отблъскваш от себе си само, защото те са вярвали, че ще успееш, а ти си се провалил... Когато се погледна в огледалото виждам едно момиче, намразило живота. И защо? Къде изчезна онова весело дете, вярващо в чудесата? Къде? Какво стана с мен? Нима се изгубих някъде в мечтите? Или може би просто животът отново ме забрави, показвайки ми що е болка!!!

13.02.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me