uFeel.me
То
Автор: AngelTears,  21 юли 2011 г. в 12:31 ч.
прочити: 215




              

Беше нещо във видението ми.

 

Оказа се най-лошия кошмар!

 

То беше истинско зло.

 

Приканваше ме да бъдем с него

 

Демонична двойка…

 

Трябва да се отскубна от огненото му обаяние!

 

Не трябва да приключа така!

 

То беше във видението ми.

 

Искаше мен!

 

Беше ме избрало,

 

Съпротивлявах се,

 

но То искаше само мен!

 

 Знаех, че няма да спре,

 

преди да убие светлината в душата.

 

Приближаваше.

 

Беше готово…

 

Но по-силната бях аз!

 

Светлината озари света.

 

Това бе краят -

 

Краят на мрака!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me