uFeel.me
Танцувам със сълзи в очите
Автор: AngelTears,  4 юли 2011 г. в 16:40 ч.
прочити: 294
Танцувам със сълзи в очите ми отново,
    само тази нощ ще си го позволя,
 само сега под лунната светлина,
  ще танцувам до зората,
когато тя ще разпръсне тъгата,
     но аз зная,
че всяка нощ се връща
  отново и отново...
Думите липсват,
   танцувам като за последно,
със сълзи в очите ми...
Ето ме тук отново,
  от мен струи светлина,
      но утеха нямам,
движа се бавно погълната от светлината,
   само тази нощ до забрава,
     а в очите ми светят толкова много сълзи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me