uFeel.me
Тъмната страна
Автор: sea_love`,  19 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Тъмната страна на нещата... ни залива като че от разни страни..ала когато тъмнината е в твоята стая, в домът ти, в сърцето ти даже, тогава ставаш и ти мрачен и тъмен човек...Светлината те дразни, даже ослепява... побягваш от нея, накъде ли? Стаята ти е пуста, щорите пуснати, а и завесите за по-сигурно са до щорите плътно прилепнали. Слънцето няма шанс да проникне. ала през процеп един поне се опитва да влезе-ако такъв има...защото мисията иска то да изпълни..да посее светлината...даже в непрогледни места..Времето губи значение за човека от тъмната стая... той страда от безвремие, но не го осъзнава, защото отдавна е спрял от това да се интересува...по-лесно е да живее безвременно,някак има оправдание пред сърцето си тъмно...и душата безпътна...Малко птиче на балкона е кацнало. песен приглушена запява, душата му е ранена,но иска песен последна ефира да запомни-послание за свободата, която загубило е за миг..Крилата са безсилни да го понесат в синевата и то притихва в зимния ден, на балкона злокобен... Човекът от тъмната стая едвам чува гласеца... той загубил е свободата и е потънал в безвремие..Само от малкия процеп има надежда... последна за лъча слънчев... да прониква сред тъмнината и да докосне очите на човека, ако още не са ослепели...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me