uFeel.me
Свобода!
Автор: AngelTears,  29 септември 2011 г. в 15:31 ч.
прочити: 268
                                         Свобода!
                      Всичко, от което се нуждая, е тя!
                                     Винагu на път,
                                     винаги напред,
                                     двама с теб!
                                     Няма минало,
                                     няма бъдеще,
                                 всичко е тук и сега!
                                          Свобода!
                     Всичко, от което се нуждая, е свобода!
                                 Нощта е нашия ден,
                                 денят е нашата нощ,
                              ние никога не ще заспим!
                                          Свобода!
                          Всичко, което искаме, е свобода!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me