uFeel.me
Спасение
Автор: AngelTears,  3 януари 2012 г. в 11:41 ч.
прочити: 246
Едно сърце бие в мрака,
докато свещта догаря...
Ритъма се ускорява,
пламъкът се движи неспокойно -
бори се с натежалия мрак...
Една сълза се отронва,
устните изричат молитва...
Нечие дихание разпръсква мрака,
нечия душа идва да спаси светлината...


(03.01.2012 - Аделина Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me