uFeel.me
С лятото отивам си...
Автор: AngelTears,  19 август 2012 г. в 22:07 ч.
прочити: 290
Лятото отива си,
оставя само спомен далечен,
не ме оставяй да си ида,
не оставяй есента да ни раздели.
Ще свикнеш ли без мен,
ще понесеш ли още едно \"Сбогом\",
ще позволиш ли на мъртвите листа
 да заличат следите ни?
И ето, лятото напуска ни отново,
а аз поемам по своя път.
Есента идва и си отива,
тогава посрещаш зимата,
а душите ни бавно замръзват,
докато умираме отвътре...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me