uFeel.me
Раждането на новия ден
Автор: AngelTears,  27 август 2011 г. в 14:26 ч.
прочити: 195
Посрещам изгрева тъй прекрасен,
          усещам вятъра на промените..
 Златна светлина се процежда
         през пукнатините на мрака,
озарява всичко!
     О, този перфектен миг от вечността,
 не искам да си иде...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me