uFeel.me
Пусни ме вътре
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 280

Пусни ме вътре в душата си,

пусни ме в сърцето си,

отвори вратичка за мен в ума си,

остави ме да завладея

цялото ти същество,

Ще преобърна света ти,

ще научиш истини скрити,

пусни ме вътре,

остави се на \"магията\",

подготви се за Промяната!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me