uFeel.me
Прощална изкривена разбраност
Автор: igroeg,  31 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 237
В навечерието на настроението сме попаднали. Но никой още не разбира и никой не ще да си признае, че разводняването на мисълта не е нещо достоверно, нещо, което си заслужава усуканата комбинация от вглеждане и премисляне.
Дори и остатъците от облачност да се разпръснат изведнъж, душата не би се разпознала в изкривената представа за мисловно заскрежената отдаденост.
Някаква лампа се запали в далечината, там реалността беше отдавна похабена. Нечие разузнаване се оказа будно и не беше толкова трудно да се премине в страната на необяснимите изследвания. Дори това не се оказа форма на необходимост, способна да сподири подходящите принципности на рапознавателността, срещаща се толкова често, че да засвидетелства въобще признаците на загубите...
Взе да се смрачава - сред циклите на поставеността на правилното няма никакви изгледи за разпознаване на собствените им отчуждавания. Те си остават сами в кристалната разбираемост на нежелателността.

31.01.2006.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me