uFeel.me
Пролетно утро
Автор: AngelTears,  12 април 2012 г. в 15:08 ч.
прочити: 304
Сами в пролетния мрак,
вълните се разбиват наоколо,
сами сме, но не самотни.
Вглеждаме се един в друг,
днес е вече история...
Мелодия от падащи капки,
светлина раздираща мрака,
аромат разкриващ чувствата ми,
разтърсващ тътен белязва края на нощта...
Посрещам утрото до теб...

(12.04.2012 - Аделина Т.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me