uFeel.me
Плачещите
Автор: AngelTears,  24 юни 2012 г. в 15:52 ч.
прочити: 364
Мрака дави се в зората,
стопява се в мъглата,
плачещите разпериха крилата,
сълзите им кристални белязаха земята,
отиват си, настъпва тишината...


(Аделина Т. - 24.06.2012)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me