uFeel.me
Плачещите (2)
Автор: AngelTears,  25 юни 2012 г. в 13:31 ч.
прочити: 324
Шепота им преследва те,
в сънищата твои идват...
Давиш се в нечии други сълзи,
прогарящи душата твоя...

Шептят, чуй ги,
ангелски хор в главата ти болезнено кънти,
плачещите са тук,
търсещи своето спасение ...



(Аделина Т. - 25.06.2012)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me