uFeel.me
Перфектния враг
Автор: AngelTears,  8 март 2012 г. в 14:19 ч.
прочити: 396
Премахвам илюзията,
и оставаш само ти
и твоите лъжи...
Не остана нищо за спасяване.
Пази се, пази се,

превърнах се в перфектния враг!
Покажи ми фалшивата си любов,
аз ще се хвана за нея като удавник,
но тайно си оставам перфектния ти враг.
Покажи ми лицето си,
очернено от убийството
на любовта ми към теб,
а аз ще се влюбя отново,
така както може само перфектния ти враг!
Кажи ми онези думи,
които ме отровиха,
а аз ще повярвам в тях,
така както може само перфектния ти враг!
Убивай ме с докосването си,
а аз ще оцелея,
така както може само перфектния ти враг!
Аз ще остана до теб,
ще чакам,
защото знам, че никога не ще се проваля!
Идвай в сънищата ми,
и ме унищожи бавно,
но пази се от любовта,
на твоя перфектен враг!

(26.02.2012 - Аделина Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me