uFeel.me
Отиваш си
Автор: MaMyHKa,  31 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 383
Отиваш си...
Само стъпките ти остават по брега...
Обърна ми гръб...
Не повярва в мен...
Гледам след теб и се питам \"Защо\" ...
Светът се срина само за миг...
И ето спомням си всичко като на лента...
Помня първата ти дума...
Първият ти жест...
Първата усмивка дори...
Дните,в които бяхме щастливи...
Беше красиво,нали?
Давахме си всичко,но нещо ни тежеше,нещо ни делеше...
Какво ?
Едва сега разбирам-в мене не си вярвал ти ...
За блудна и студена си ме имал...
А сърцето пазеше за теб целия си огън...
Само твое беше...
Отделях всеки миг за теб...
Докосвах те с толкова нежност...
Прегръщах те с умиление...
Аз бях твоя...
А ти не бил си мой!!!
Илюзия...
Мечта...
Фантазия...
Блян...
Без любов...
Заглеждам се,за да те видя...
Но ти си изчезнал от брега...
Дори вълните са изтрили и последното,което ми остана от теб-стъпките ти ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me