uFeel.me
Няма студ...
Автор: maioci,  22 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 515

Искам да ме заведеш там, където няма студ. Не, не искам да си друг!!! Искам те тук и сега, за да стоплиш деня. Още усещам ръцете ти по моето тяло, а целувките ти са моето одеало...Желая те страшно, това май е опасно....?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me