uFeel.me
Ноща - Другото ми аз
Автор: AngelTears,  30 юни 2011 г. в 19:58 ч.
прочити: 204

Отново дели ни разстояние,

не се крий, ела,

покажи ми кой си!

Притаи дъха си,

нощта приближава,

искам душата си да разкрия

щом настъпи мрак

никой не ще ме види - само ти!

Никой не може да разбере...

Страхуват се от неизвестното,

всеки знае на къде отиваме...

Не могат да намерят следите ни,

изплъзваме им се отново...

 

Сами в мрака,

сами срещу света...

Искат да ни опитомят,

но нямат тази сила!

Луната извисява се над нас

и показва ни пътя.

Нека се слеем с нощта,

до сутринта.

Не ни следвайте,

не ни търсете,

ще потънете във вечността!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me