uFeel.me
Не прекланяйте глава!
Автор: AngelTears,  1 юли 2011 г. в 14:00 ч.
прочити: 316

Уморени сте от правила,

уморени от оковите на деня.

Мечтатели с неизпълнени мечти,

хора с измъчени души.

Писнало ви е от проблеми,

писнало ви е от този фарс.

Хора различни надават глас,

но не ги чува никой от вас!

Нека дадем шанс на добрината.

Казват всички се борят за това,

а защо продължава всичко онова?!

Не искате ли всички да се вслушат във вас?

Борете се за истината,

не прекланяйте глава!

Бъдещето били сме ние но как?

Всеки ден губим светлината.

Явно на всички им харесва

да живеят така,

щом повечето позволяват

да се случва всичко онова!

Истината е във всички нас...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me