uFeel.me
Не мога повече така!
Автор: hotradi,  12 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 790

Не мога повече така да се боря в чувствата вътре с мен!Край! Слагам край!Не мога повече да ги потискам и да ги крия от теб!Не мога разбери!Реших го вече-ще ти направя най-голямото признание-ОБИЧАМ ТЕ! Ето казах го виждаш ли чуваш ли?Да обичам те! Ти ме накара да изпитам пак това чувство,което бях погребала дълбоко в душата си след поредната раздяла и разочарование! ти единствен ти! Не знам как стана,че се влюбих в теб но е истина и факт това!Дълго прикривах и таях чувствата си пред теб!Може би само понякога погледа ми ме е издавал!Но край не мога повече да го правя!Не мога да потискам това чувство вътре в мен!Да страхувах се да ти го призная от страх да не бъда пак наранена,но вече не!Не се страхувам! Обичам те и това е! А ти мен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me